Elkészítés:

A sajtgombócokat levüktől alaposan lecsepegtetjük, majd fél centi vastagra szeleteljük. A paradicsomot kicsumázzuk, és hasonló vastagságú karikákra vágjuk. A sajtot és a paradicsomot egymással váltogatva, körkörösen félig egymásra fektetjük, és csipetnyi sóval, borssal ízesítjük. A bazsalikomleveleket szárukról lehúzva, összevagdalva a paradicsomos sajtra szórjuk, az olajjal meglocsoljuk.


(Ha van balzsamecetünk - ami ázsiai boltokban, nagy áruházakban vásárolható - érdemes még pár cseppel a capresét megbolondítani.) Fél órára betesszük a hűtőszekrénybe és hidegen tálaljuk. Nagyon finom, és egészséges.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!