Zöldmártás
Hozzávalók: 1 tubus majonéz (natúr), 5 dkg gyorsfagyasztott paraj, 1 citrom, 1 dl tejszín, fél dl fehérbor, só, őrölt fehérbors, esetleg egy kevés cukor, ízlés szerint.
A mélyhűtött parajt felengedjük, kinyomkodjuk, és a majonézzel egy tálban simára keverjük. Hozzáadjuk a tejszínt és a fehérbort, majd a szűrt citromlével, sóval, esetleg cukorral és borssal ízesítjük.
Hideg moszkvai mártás
Hozzávalók: 3 dl tartármártás, 3 dkg kaviár.
A sűrűbb állagúra készített tartármártásba belekeverjük az előzőleg lehűtött kaviárt. Vigyázzunk, hogy a keverés során ne nyomjuk szét az ikraszemeket.
Általában hideg halhoz és hallal, rákkal készült tojásételekhez kínálhatjuk.
Svéd mártás
Hozzávalók: 20 dkg majonéz, 20 dkg alma, 5 dkg torma, 1 dl tejszín, 1 citrom, fél dl fehérbor, Cayenni bors, só, cukor,ízlés szerint.
A reszelt almát és reszelt, leforrázott tormát a majonézbe keverjük, tejszínnel és fehérborral hígítjuk, végül sóval, egy kevés cukorral és citromlével ízesítjük. Hideg, sült szárnyasok mellé kínáljuk.
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget. Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát. A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!