Hozzávalók, 50dk burgonya, nem szétfövő fajta,1db zeller,2 fej hagyma,1 paradicsom,1 zöld hegyes paprika,3ekanál olaj,1ekanál mustár,1 csokor snidling, vagy zöldhagymaszár,1 kiskanál feketebors, só, porcukor.
A BURGONYÁT PUHÁRA FŐZÖM, vékony karikákra vágom. Ecetből, olajból, mustárból kevés vízzel mártást keverek, borssal, cukorral, sóval fűszerezem, és a burgonyát a mártásba teszem. A hagymát vékony karikákra vágom, és megsózom.
A hagymát kb. 10 perc múlva a burgonyához teszem, és átforgatom. A zellert vékony karikákra vágom, sós vízben kb. 3 percig főzöm. Ezután leszűröm, és a salátához teszem. Az egészet alaposan összekeverem. A paprikát vékony karikákra vágom, a saláta tetejére szórom. A salátát a hűtőben érlelem.
Kosztelnik Lászlóné
Ezt olvasta már?
Burgonyás húsosfazék (egytálétel 4 személyre)
Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!