Elkészítés: A zselatint hideg vízbe áztatjuk. Közben a joghurtot a cukorral és a vaníliás cukorral addig keverjük, amíg a cukor teljesen felolvad. Az ananászbefőttet lecsöpögtetjük. 8 nagyobb darabot félreteszünk, a többit az édesített joghurtba forgatjuk.

A zselatint kinyomkodjuk, takaréklángon feloldjuk, és óvatosan a krémbe keverjük. A joghurtkrémet mély üvegtálba merjük, és hideg helyre (hűtőszekrénybe) állítjuk. A tejszínt habbá verjük, és csillagcsöves nyomózsákba töltjük. A krém tetejét habrózsákkal díszítjük, majd bele nyomkodjuk a félretett ananászdarabokat. Az enyhén megpirított, szálasra vágott mandulával megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő kb. 20 perc


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!