A paprikát megtisztítjuk, félbevágjuk és kimagozzuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és nyolc részre vágjuk. Az ananász szűrőben lecsepegtetjük. A szójaszószt ecettel és keményítővel simára keverjük, amíg fel nem oldódik, majd hozzákeverjük a narancslekvárt. A pácot sóval, borssal ízesítjük.


A csirkemell filéket lemossuk, szárazra töröljük, és mindegyiket egy alufóliára fektetjük. Ezután a zöldségeket és az ananászt eloszlatjuk a tetején és a lekvár felét is rákenjük. A csomagot jól lezárjuk, de közben hagyjuk helyett a gőzképződéshez. Rátesszük forró grillre és kb. 15 percig sütjük. végül kiszedjük a fóliából és friss salátával tálaljuk.

Cikkünk a Grillezés című könyv alapján készült. A rozmaringos báránynyárstól és parázsban sült zöldségekig! A könyv most kedvezményes áron itt megvásárolható >>>>>>

 

 


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!