Díszítés: 15 dkg sötét, 15 dkg világos süteménybevonó máz.

Tészta: a cukrozott narancshéjat finomra vágjuk. A marciánból, a lekvárból és a cseresznyepálinkából sima tésztát gyúrunk. A masszát nyomózsákba töltjük.

A sütőlemezt kibéleljük sütőpapírral. A mandulát lapos tálra rakjuk, és a marcipánmasszából óvatosan 3 cm-es csíkokat nyomunk a tetejére. A rudakat megforgatjuk a mandulában és a sütőpapírra helyezve előmelegített sütőben.


10-15 percig sütjük. A süteményt levesszük a sütőlemezről, és hűlni hagyjuk.

A kétféle bevonócsokoládét felolvasztjuk. A rudacskák egyik felét a világos, a másik felét a sötét mázba mártjuk.

Ezt olvasta már?

Barackos csirkemell

Barackos-túrós álom sütemény

Kajszibarackos rakott tészta


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!