Hozzávalók:

2 adag vajas tészta, vagy mirelit leveles tészta, 1 citrom reszelt héja, 1cs. vaníliás cukor, 80 dkg tehéntúró, 1 dl tejföl, 15 dkg porcukor, 3 dkg búzadara, 5 dkg mazsola, 1 tojássárgája.

A töltelékhez dolgozzuk, össze minden hozzávalót majd tegyük be a hűtőszekrénybe. A vajastésztát egy lisztezett nyújtódeszkán nyújtsuk, ki majd vágjunk ki belőle egy tortaforma nagyságot.


Forró sütőben megsütjük a lapokat külön, és ha kihűlt megkenjük a krémmel. A maradék tésztát vágjuk ki formákkal és díszítsük vele a torta tetejét. A tetejét bekenjük tejszínhabbal, és ha csokoládéval vagy gyümölccsel díszítve tálaljuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!