Elkészítése: A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a reszelt hagymát, a reszelt zöldséget, és fedő alatt üvegesre pároljuk. Ezután belekeverjük a paprikát, rárakjuk a húst, nagy lángon megfuttatjuk, megsózzuk, majd ráöntjük a bort, és puhára pároljuk.

Körítésnek galuskát adhatunk. Tálaláskor a tűzálló tál aljára tesszük a tésztát, ráhelyezzük a húst, s végül ráöntjük a hús levét.

Ezt olvasta már?

Cseresznyés részeges kacsa

Gombás fokhagymás kacsasült!

Mandarinos-majonézes kacsa


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!