Hozzávalók:

300 g borjúhús, 1 ek. Teljes kiőrlésű liszt, só, bors, 1 sárgarépa, 2 mogyoróhagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, fél citrom leve, 2 ek. Fehérbor, 2 dl húsleveslé, 1 ek. Kapribogyó.

A húst megtisztítjuk, megszórjuk liszttel, sózzuk és borsózzuk.

A sárgarépát megtisztítjuk, és apró kockára felvágjuk, majd a mogyoró és fokhagymát is összevágjuk. Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítünk, majd a hús mindkét oldalát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymákat, a sárgarépát, és a petrezselyem felét.


Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd átpirítjuk. Ráöntjük a húsleveslét, a citromlevet, és a fehérbort, hozzáadjuk a kapribogyót, és lefedve másfél két óráig pároljuk.

Tálalás előtt a húst felszeleteljük és megszórjuk friss petrezselyemmel.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!