Hozzávalók: 70 dkg sertéscomb, 1 dl olaj, 1 közepes vöröshagyma, 4 cikk fokhagyma, pirospaprika, füstölt szalonna, 1 csípős paprika, bors, Majoranna.

A sertéscombot csíkokra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és olajon megfonnyasszuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a sót, borsot, és a csíkokra vágott combot. Kissé megpirítjuk, majd alá öntünk egy pohár vizet. Egy másik lábosban kisütjük a szalonnát, majd adunk hozzá fokhagymát összenyomva, és a csípős paprikát felkarikázva. Ezután a szalonnát is hozzáadjuk a húshoz, fűszerezzük, majd egy fedő alatt puhára pároljuk. Ha szükséges a vizet folyamatosan pótoljuk, de a végén zsírjára kell sütni.

Sült krumplival tálaljuk. A brassóit lehet zöldborsóval is készíteni, de aki szereti, a húshoz adhat rozmaringot, Majorannát, vagy akár egy kis mustárt is.

Címkék: brassói aprópecsenye recept


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!