A sütéshez: 3 evőkanál olaj, 1 kis csomó újhagyma, gyömbér, 4 karika ananász feldarabolva

A feldarabolt megmosott húst kissé megsózzuk, majd beleforgatjuk az olívaolaj, víz, szójaszósz és kukoricaliszt keverékéből készített pácba. Fél óráig pácoljuk, majd szűrőben jól lecsöpögtetjük, de a páclevet felfogjuk. Wokban vagy nagyobb serpenyőben olajat hevítünk, megpuhítjuk benne a zöldjével együtt felkarikázott újhagymát, és hozzáadjuk a húst.


Nagy lángon 5-7 percig együtt pirítjuk, majd ráöntjük a páclét és kiforraljuk, közben friss gyömbérrel vagy gyömbérporral fűszerezzük. Szükség szerint ananászlével hígítjuk. Az ananászdarabokat a legvégén adjuk hozzá, átforrósítjuk, és rizságyon tálaljuk.

Elkészítési idő: kb. 1 óra pácolással együtt.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!