Fél liter sóval, citromlével ízesített vízben 15 percig főzzük a szeletelt vöröshagymát, beletesszük a halszeleteket, és 10 percnyi forralás után szűrőkanállal a tálalásra szánt edénybe rakjuk. Melegen tartjuk.


Mártás: 2 deci leszűrt főzőléhez finomra vágott kaprot adunk és lassú forrásban hagyjuk. Két deka lisztet 4 deka vajjal összegyúrunk, és kis darabokra csipegetve a kapros léhez adjuk. Addig forraljuk és kevergetjük, míg be nem sűrűsödik. Ekkor felöntjük tejszínnel, ismét felforraljuk és a halszeletekre öntve tálaljuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!