Elkészítése: A csirkemellet kicsontozom, lebőrözöm, és ujjnyi vastag csíkokra vágom. Megsózom, és a zablisztben megmártom, ezután 10 percre félreteszem. Közben elkészítem a zabtésztát. A felvert tojást összekeverem a zabliszttel és a tejjel, hozzáadom az olajat, a zúzott fokhagymát és a sót, borsot.

(A masszának a szokásos palacsintatészta sűrűségűnek kell lennie.) Néhány perces pihentetés után a lisztes húscsíkokat megmártom a tésztában, és bő, forró olajban szép piros-ropogósra sütöm. A felesleges olajat lecsöpögtetem, és salátával vagy gombamártással tálalom.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!