kis csokor snidling, 1 db paradicsom, só, 5 db tölteni való paprika.
Elkészítés: A vörös lencsét megfőzzük sóval, a főzés végén hozzávágjuk a friss fűszereket, melyekből néhány szálat/levelet a díszítéshez félreteszünk, majd lefedjük és állni hagyjuk.
A paradicsomot meghámozzuk, apró kockára vágjuk és a vörös lencséhez keverjük, mielőtt az kihűlne.
A paprikákat hosszában kétfelé szeljük, csak a magokat kaparjuk ki, a szára díszítő értékű, ha rajta marad!
Hűlés után a paprika-csónakokba töltjük a vörös lencsét, a félretett fűszernövényekkel díszítjük.
Beküldő: Lázár Krisztina

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!