A páchoz valókat összekeverjük, és a halszeleteket beleforgatjuk. Legalább két óráig, de még jobb, ha egy éjszakán át, állni hagyjuk, hogy a fűszerek íze jól átjárja.


A halszeleteket megolajozott alufólia lapra fektetjük, és a mikrohullámú készülék grillrácsára fektetjük. Grillfokozaton 5 percig pirítjuk, majd megfordítjuk és további 5 perc alatt, a másik oldalát is megpirítjuk. Könnyebben bánhatunk a hallal, ha meg fordításkor a tetejére is egy megolajozott alufóliát fektetünk és így fordítjuk át.

További cikkek:


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!