Hozzávalók:
8 db tojás, 15 dkg vaj, 1 kanál piros arany, 10 dkg kenőmájas, 15 dkg friss parajlevél, só, bors, őrölt kömény, mustár, szerecsendió, Majoranna.
A tojásokat sós vízben megfőzzük, lehűtjük és megpucoljuk. Ezután hosszában kettévágjuk, és a sárgáját kiszedjük. Egy tálban a sárgáját villával összetörjük, a puha vajjal kikeverjük, majd 4 egyenlő részre osztjuk.
Az elsőhöz hozzáadjuk a mustárt, kevés sót, borsot. A másodikhoz hozzáadjuk a kenőmájast, majd ezt is ízesítjük kevés sóval, borssal, és majorannával. A harmadik részhez a piros aranyat keverjük bele, egy kevés őrölt köménnyel. A negyedik részhez a forró vízben párolt és apróra vágott spenót levelet ízesítjük kevés sóval, borssal és reszelt szerecsendióval.
A négy krémet egyesével habzsákba töltjük és visszatöltjük a tojásokba. A végén retekkel és szép zöld saláta levelekkel, paradicsommal és uborkával díszítjük.
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget. Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát. A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!