Annic goutal egy hétköznapi angliai mérnök volt, aki szinte egészen véletlenül cseppent bele a parfümök világába. Egy barátnője kérte meg segítsen neki egy parfümökkel is foglalkozó cégnél és így jutott el a parfümök fővárosába, Franciaországba. Alapvetően ott ébredt, hogy különleges tehetsége van a z illatokhoz, majd innen kezdve csak a parfümökkel kezdet el foglalkozni.

Minden parfümöt hat sajátosság alapján különböztetnek meg ezek a jelleg, az erő, az illat terjedése, az elegáns kifinomultság, a testesség és a tartósság. Ezek mind fellelhetők Annic valamennyi parfümjében.


Az 1996-ben kibocsájtott grand amour hatalmas sikert aratott, úgy jellemezte ezt a parfümjét, mint egy simogatás, amely fokozza az élni akarást, lágy és mégis érzéki. Olyan alkotásnak szántam ezt a parfümöt, amely illik a szívemhez és a bőrömhöz mondta Annic a parfümről.

A parfüm sikerét fokozta a nagy szerelem nevet viselő skarlát vörös flakon is, amely a romantikát és a szerelmet sugallja. Illatfelhőjében keveredik a liliom, a jácint a jerikói lonc, az ámbra és a vanília valamint fellehető a mirha, és a pézsma is. Az illat alkotója szerint ez a parfüm a derűs szerelem parfümje.

Címkék: parfüm, illat, romantika,


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!