Ma már a vízi kertek egyik kedvenc növénye lett belőle, hiszen ez az akár 100 cm magasra megnövő növény, pazar látványt nyújt a kerti tó mellett.

A természetben a növény, vízpartokon és mocsaras területeken egyaránt fellelhető, de útszéli árkokban, vagy nedves réteken is találkozhatunk vele.

A növény különlegességét a magas füzérvirágok adják, amelyek a sötétzöld szárnyalt levelek közül emelkednek a magasba.

A virágzat számtalan apró fehér kis virágból tevődik össze, amelyek júniustól egészen augusztus végéig nyílnak, és amellett, hogy szépségük feltűnő, még kellemes méz illatot is árasztanak a kertben. A legyezőfű kedveli a napos kerteket, de részleges félárnyékban is jól érzi magát.

Ajánlott vízmélység: 10 cm.

Ajánlott tőszám: 2-3 db.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!