Hozzávalók:

50-60 dkg lapocka (vagy comb)

1 mokkáskanál őrölt koriander

1 mokkáskanál őrölt fenyőmag

1 teáskanál liszt

3 dl vörös bor (lehetőleg száraz)

1 dl tejföl

2 evőkanál áfonyalekvár (vagy ribiszkelekvár)

1 teáskanál mustár

3 evőkanál olaj, törött fekete bors, só.

Elkészítés:

A húst mosás és leszárítás után felszeleteljük, enyhén kiverjük, majd a forró olajon mindkét oldalán pirosra sütjük. A vörös bort összekeverjük a fűszerekkel és a mustárral, majd a hús alá öntjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha elkészült, levéből kivesszük és félretesszük.

A tejfölt simára keverjük a liszttel, és a visszamaradt pecsenyelét behabarjuk. Jól összeforraljuk, végül belekeverjük az áfonyalekvárt. A hússzeleteket visszatesszük a mártásba, egyet forralunk rajta, majd zsemlegombóccal vagy apró burgonyagombóccal tálaljuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!