Lomtalanít, építkezik, irodát bővít vagy felújít? Válasszon egy megbízható céget, rendeljen konténert! A vegyes konténer vagy sittkonténer bérlés segítségével a hosszadalmas munkálatokat lerövidítheti és könnyebben elvégezheti!

Gondoljon a részletekre!

Konténer rendelés előtt mindenképp érdemes pontosítani, hogy mit szeretne:

  • Az InterBridge-Trade Kft. szolgáltatása Budapest területén elérhető, a konténer elhelyezhető magánterületre és közterületre egyaránt.
  • Amennyiben Ön közterületen szeretné letenni a konténert, akkor területfoglalási engedélyre lesz szükség, amit a helyileg illetékes önkormányzatnál kérhet.
  • Kérjük, hogy a rendelés során pontos címet adjon meg, hogy biztosan jó helyre tegyük a konténert.
  • A bérlés időtartama változó lehet, az Ön igényeinek megfelelően kérheti pár órára vagy akár egy hétre.
  • A vegyes hulladék konténerbe ahogy a neve is mutatja vegyes hulladékokat is helyezhet, például bútor, könyv, textília, ruha, használati tárgyak és egyéb hulladékok.
  • A sittkonténerbe azonban csak építési hulladék helyezhető, mint a beton, tégla, sitt.
  • Veszélyes hulladékot egyik konténerbe sem lehet helyezni, ezeket minden esetben a hulladéklerakóba kell elvinni, ahol a megfelelő módon kezelik.

Konténer bérlés Budapest

Ha magánterületen szeretné elhelyezni a konténert, nincs szükség területfoglalási engedélyre, azonban fontos, hogy a megfelelő helyre tetesse le a konténert, ahol van elegendő férőhely, ugyanis a lerakott konténert már nem tudjuk áthelyezni, csak a megpakolt konténert elszállítani és kiüríteni. Ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében kollégáink a lerakás és elszállítás során is pontosan, a megbeszélt időpontban érkeznek.

A konténer rendelés a főváros egész területén elérhető szolgáltatásunk, melynek díja kerületenként változhat. Cégünk több, mint két évtizedes gyakorlattal rendelkezik a konténeres sittszállítás területén. 4-8 m3-es konténereink állnak rendelkezésre lenyitható falú vagy hagyományos kivitelben. Ha bármilyen kérdése van, vagy Ön is a bérlés mellett dönt, kérjük keressen minket elérhetőségeink egyikén, ahol segítünk a konténer kiválasztásában, majd az igényfelmérés után egyedi árajánlatot készítünk Önnek.

A legjobb partnert keresi hulladékszállításra? Válasszon minket, hiszen tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük ügyfeleink igényeit, és nálunk a rejtett költségek miatt sem kell aggódnia.

Hívjon minket, és foglaljon időpontot minél hamarabb!

Elérhetőségeink:

  • Web: https://sittkontener.hu/
  • E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobilszám:+36/70-368-58-24

(X)