Ahogy beköszönt az ősz és a napfényes órák száma egyre csökken, a hűvös nappalok hosszú, sötét délutánokba és estékbe csúsznak át. Ebben az időszakban nagyon jól esik bekuckózni az otthon melegében, behúzódva a kinti hideg elől. Sokan éreznek levertséget, fáradtságot ebben az időszakban, ami természetes - de egy kis odafigyeléssel és kreativitással ez az időszak is kellemessé varázsolható. Összegyűjtöttünk pár szívmelengető ötletet, amitől garantáltan jobban érzed majd magad otthonodban és a kertben is a novemberi szürke napokon. Ráadásul egy szuper nyereményjáték hírét is elhoztuk!

A legfinomabb forró csoki 

Nincs is annál jobb, mint a kanapén beburkolózni egy meleg, puha takaróba, és egy bögre forró italt kortyolgatni. Ilyenkor tökéletes választás egy finom, krémes forró csoki. Ezt akár elkészítheted a szokásos módon kakóporból, de hoztunk egy különlegességet, ha a valódi, krémes csokiélményre vágysz! 

Egy magyar terméket fedeztünk fel, az elképesztően krémes és sűrű Hot Choco Panna forró csokit. A terméket egy magyar online ital nagykereskedés, a Panna Cocktail fejlesztette ki nagy gondossággal, prémium összetevőkből. A Hot Choco Panna valódi belga csoki alappal készül, és a hamisítatlan, igazi kávéházi csoki élményt hozza az otthonodban is. 

Elkészítése igazán egyszerű, az italport csak össze kell keverni hideg tejjel és felgőzölni, amíg a kívánt sűrűséget el nem éred. Ha nincs lehetőséged felgőzölni, meleg tejjel is készítheted, és tejhabosítóval habosíthatod. A finomság több ízben is elérhető: a klasszikus belga forró csokin kívül válogathatsz a fehér csoki, karamell, narancs és rumos diós ízek közül, de a különleges ruby csokoládét vagy a tej- és cukormentes light verziót is érdemes kipróbálni.

Dobd fel a kedvenc sütidet vagy kávédat isteni sziruppal! 

Ha szeretnéd a kávédat vagy sütidet is feldobni egy kis extrával, akkor próbáld ki a mennyei Monin szirupokat és szószokat! A Monin kávé szirupokkal isteni édességet és ízt kölcsönözhetsz már egy egyszerű eszpresszónak is, de akár finom lattét vagy capuccinot is készíthetsz ezekből a finomságokból. 

A Monin karamella, brownie-, ír kávé, csokis keksz, és kókusz szirupok például kifejezetten illenek a forró csoki vagy kávé ízeihez. A mogyoró, vanília és karamell ízesítésű szirupok pedig cukormentes változatban is elérhetőek, így akkor is fogyaszthatod, ha cukormentesen étkezel. Szerezd be ezeket a finomságokat egyenesen a magyarországi hivatalos forgalmazótól, a Panna Cocktailtól!

Különleges dekoráció a meghitt hangulatért

Nem csak a finom italok, de a hangulatos környezet is fontos ahhoz, hogy jól érzed magad a hűvös estéken. Ha szeretnéd az estéket a teraszon, erkélyen élvezni, és vágysz a tűz meleg fényére, akkor válassz bioetanol asztali fáklyát vagy függő fáklyát. A bioetanollal működő fáklyák szag- és füstmentesek, modern és letisztult design-juknak köszönhetően pedig biztosan az otthonod díszévé válnak. 

 Az e-kert.hu webáruház kínálatában elérhető fáklyák mellett beltérre is találsz különleges kiegészítőket a hangulatvilágításhoz, például gravitációs  gyertyát, geometrikus gyertyatartókat és mécseseket is. Ráadásul a Panna Cocktail és az e-kert.hu jóvoltából most meg is nyerheted a forró csokit, Monin szirupokat és a hangulatvilágításokat is!

Játssz a Panna Cocktail és az e-kert.hu közös játékán, és nyerj!

A Panna Cocktail ínycsiklandozó termékeivel és az e-kert.hu csodálatos hangulatvilágításaival az egész családot boldoggá teheted. Mennyei forró csoki, édes Monin kávé szirupok, saját főzésű különleges kraft sörök, gyertyatartók, elektromos fáklyák és egyéb fantasztikus termékek várnak Rád hamarosan egy szuper közös adventi játék-sorozatban! 

Ha szeretnéd megtudni a játék részleteit, akkor figyeld a Panna Cocktail Facebook és Instagram oldalát! Sok sikert és kellemes őszi időtöltést kívánunk! 

(X)