Elkészítés:

A húsból 4 egyforma nagyságú zsebes szeletet vágok,hogy tölteni tudjam.Mindegyik
második szeletnél vágom végig.
A medvehagymát megmosom, leszárazom és utána kb: fél cm- s csíkokra vágom fel.
Egy serpenyőben olajat melegítek és a medvehagymát belerakom és állandóan kevergetve
kicsit megpirítom.Ez kb: 1-1.5 perc.
Közben kissé sózom és borsozom.
Míg ezeket csinálom a tojás megfő.
A szeleteket megtöltöm: a medvehagymát elosztom 4 felé és a húsokba rakom, arra
teszem rá a félbe vágott főtt tojásokat is.
Ha kell a húst megtűzöm.
Ezután szokásos módon bepanírozom és forró olajban kisütöm.
Félbe vágva tetszőleges körettel lehet tálalni.


A medvehagymának most van a szezonja,Én szeretem a kicsit fokhagymás izét. A húsnak
is igazán PIKÁNS íze lesz tőle.
És a lényeg ,hamar elkészül.
Fülöp Andorné


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!