Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a megtisztított, felaprított vöröshagymát és a gombákat, fűszerezzük, majd felöntjük forró vízzel, beletesszük a kockára vágott burgonyát, sárgarépát, felaprított petrezselyemzöldet és pici medvehagymát is. Rátesszük az edény tetejét és puhára főzzük 20-25 perc alatt a zöldségeket.
Tálaláskor petrezselyemzölddel és felaprított medvehagyma levelekkel díszítjük. /aki szereti tejfölt is tehet rá.
Ezen különleges leves rendkívül ízletes, tápanyagban gazdag étel lesz.
A többfajta gombától pedig igazán finom fogás.
Beküldő:
Frühwirth Edit
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget. Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát. A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!