Elkészítés:

Az olajon megpirítjuk a megtisztított, felaprított vöröshagymát és a gombákat, fűszerezzük, majd felöntjük forró vízzel, beletesszük a kockára vágott burgonyát, sárgarépát, felaprított petrezselyemzöldet és pici medvehagymát is. Rátesszük az edény tetejét és puhára főzzük 20-25 perc alatt a zöldségeket.

Tálaláskor petrezselyemzölddel és felaprított medvehagyma levelekkel díszítjük. /aki szereti tejfölt is tehet rá.



Ezen különleges leves  rendkívül ízletes, tápanyagban gazdag étel lesz.
A többfajta gombától pedig igazán finom fogás.


Beküldő:

Frühwirth Edit


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!