A baráti találkozókat  legfőképpen nyáron szervezzük, de mit tegyünk akkor, ha barátaink elfoglaltak, nyaralni mennek, és a nyár olyan gyorsan eltelik? Ne búslakodjunk, az ősz is tartogat számunkra szép pillanatokat szeretteink kőrében.

Itt az ősz, ami szintén varázslatos lehet. De ahhoz, hogy felkészüljünk az időjárás minden szeszélyére, nem tanácsos csak kint ülni és várni a jobb időt. A teraszon és a kertben töltött idő kellemes lehet hűvösebb napokon is. Elég, ha elgondolkozunk azon, mennyi időt szeretnénk eltölteni az őszi színek csodálásával  a hidegebb napokon is. Amennyiben kedvünk támad a kertben pihenni vagy szórakozni, elegendő megoldás egy teraszfűtő  valamint  egy kerti pavilon beszerzése.

HOGYAN VÁLASSZUNK TERASZFŰTŐT?

Az nagyon jó dolog, ha van egy partysátor a kertben, de amikor esni kezd, a szél fúj és a hőmérséklet néhány fokkal alacsonyabbra esik, ez bizony problémát okozhat. Vagy be kell vonulni a házba  a vendégekkel együtt, vagy el kell küldenünk őket. Ki szeretne másnap náthával, köhögéssel vagy akár torokfájással ébredni?

Ennek a kellemetlen helyzetnek az elkerülése nagyon egyszerű - vásároljon gázüzemű teraszfűtőt. A teraszfűtők teljesítménye állítható,  5-12 kW között, piezo gyújtással és biztonsági szeleppel van felszerelve, amely leesés vagy eldőlés esetén megszakítja az égő gázellátását. Nem kell tehát attól félni, hogy használata tűzveszélyes lenne. Ezek a modern készülékek ma már teljesen biztonságosak. Klasszikus probán-bután palackkal működnek, így problémamentes az állandó működtetésük. A könnyű telepítést és áthelyezést  a kis kerekek teszik lehetővé.

Vannak, akik a teraszfűtőket hordozható gázmelegítőként vagy gázmelegítőként ismerik. Nem számít, hogy hívod, az a fontos, hogy ennek köszönhetően akár nyáron késő este és az őszi estéken is kiülhetsz az erkélyre, a teraszra, a partysátorba vagy a pavilonba egyaránt.

 

MIK A GÁZÜZEMŰ TERASZFŰTÉS ELŐNYEI?

  • Magas teljesítmény alacsony fogyasztás mellett.
  • Üzemeletetésükhöz nincs szükség áramra.
  • Kitűnő ár/érték arány.
  • Sokszínű kínálat, méretben, kivitelezésben egyaránt.
  • Modern dizájn.

 

Tippünk: Amennyiben úgy dönt, hogy gázüzemű fűtőtestet vásárol, figyeljen a fogyasztásra és a fűtőértékre. Ezeknek a paramétereknek a kiválasztását befolyásolja azt is, hogy hová szeretné elhelyezni a fűtőtestet. Nem szabad lebecsülni a dizájnt és a termék felszereltségét sem.

 (X)


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!