A tésztát forrásban lévő, 1 teáskanál sóval és ugyanennyi olajjal elkevert vízbe teszem és megfőzöm, majd hideg vízzel leszűrve jól lecsöpögtetem. Külön edényben a tojásokat keményre főzöm, és hideg vízben lehűtve meghámozom. A főtt sárgájukat kiszedem, a tojásfehérjéket pedig kis kockákra vágom. A salátához való öntetet a következőképpen készítem: a mustárt simára keverem az olajjal és a tojássárgákkal, majd hozzáöntöm a citromlevet, a sót, borsot és a porcukrot. Addig keverem, amíg egynemű, sűrű öntet lesz belőle. Apránként belekeverek 3-4 evőkanál vizet, és félreteszem.


A párizsi bőrét lehúzom és vékony karikákra vágom, majd a karikákat egymásra téve, akkora kockákra aprítom, amekkora a tésztakocka. A megtisztított hagymát ugyancsak felkockázom, és megsózom. 10 perc múlva belekeverem az öntetbe a párizsival és a tojásfehérje-kockákkal együtt, ezután a főtt tésztát is belekeverem. A salátástálat befedem, és a hűtőszekrényben 2-3 órán keresztül érlelem.

Elkészítési ideje: kb. 45 perc.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!