Hozzávalók:

1,2 kg burgonya, 10 dkg teavaj, 6 db tojás, 2,5 dk tejföl, 2 dkg zsemlemorzsa, reszelt szerecsendió, fehér bors, jódozott só

A megmosott burgonyát és a tojásokat hideg vízbe külön-külön feltesszük főni, majd ha meg főt kihűtjük és megtisztítjuk és karikára vágjuk mindkettőt.

A 8dkgvajat 2 tojássárgájával kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és ízesítjük reszelt szerecsendióval, sóval, borssal. A tojásfehérjét külön kemény habbá verjük.


A tojás és burgonyakarikákat bele forgatjuk, a tojásmasszába majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérje habját is. Ezután már csak lazán fakanállal összeforgatjuk, és ha még szükséges utána ízesítjük.

Egy tűzálló tálat vagy tepsit kivajazunk és zsemlemorzsával körbeszórjuk, majd beleöntjük a krumplis keveréket. A tetejére vajdarabkákat teszünk és 200 fokos sütőben aranysárgára sütjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!