Hozzávalók, 50dk burgonya, nem szétfövő fajta,1db zeller,2 fej hagyma,1 paradicsom,1 zöld hegyes paprika,3ekanál olaj,1ekanál mustár,1 csokor snidling, vagy zöldhagymaszár,1 kiskanál feketebors, só, porcukor.
A BURGONYÁT PUHÁRA FŐZÖM, vékony karikákra vágom. Ecetből, olajból, mustárból kevés vízzel mártást keverek, borssal, cukorral, sóval fűszerezem, és a burgonyát a mártásba teszem. A hagymát vékony karikákra vágom, és megsózom.
A hagymát kb. 10 perc múlva a burgonyához teszem, és átforgatom. A zellert vékony karikákra vágom, sós vízben kb. 3 percig főzöm. Ezután leszűröm, és a salátához teszem. Az egészet alaposan összekeverem. A paprikát vékony karikákra vágom, a saláta tetejére szórom. A salátát a hűtőben érlelem.
Kosztelnik Lászlóné
Ezt olvasta már?
Burgonyás húsosfazék (egytálétel 4 személyre)
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget. Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát. A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!