A mázhoz: 3 szelet puhított csokoládé, 2 deka vaj, 15 deka cukor, 1/8 liter víz.

Készítése: A vajat, cukrot, vanillincukrot és tojássárgát habosra elkeverjük, hozzáadjuk a puhított csokoládét, azután a lisztet, Gustint, a sütőporral, majd a tejet, tojáshabot, legvégül a finomra vágott fügét és mandulát. Zsírozott, lisztezett formában 1 óráig középerős tűznél sütjük. A sütő ajtaját, csak 35 perc elteltével nyissuk ki először. Ha kihűlt, valami pikáns gyümölcsízzel töltjük és csokoládémázzal bevonjuk majd cukorkatojással díszítjük.

Máz: A puhított csokoládét a vajjal tálba tesszük. A cukrot a vízzel sziruppá főzzük és folytonos keverés mellett, a csokoládéhoz öntjük és addig keverjük az egészet, míg a kellő sűrűséget elérte.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!