Hozzávalók:

25 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 15 dkg nugáttal töltött nápolyi, 15 dkg cukor, 2 dl tejföl, 15 dkg vaj,1 narancs és 1 citrom reszelt héja, 2tojás.

A sütőt előmelegítjük 180 fokra és előkészítjük a muffin sütőt valamint a formákat. A lisztet és a sütőport egy tálba vegyítjük, majd a nápolyit késsel 1-2 cm darabokra vágjuk. A cukrot elkeverjük egy tálban a tejföllel, a langyos vajjal és a reszelt citrom és narancshéjjal, elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és végül a lisztes keveréket.


A muffin formákat megtöltjük félig a tésztával és mindegyik közepébe belenyomunk egy darab nápolyit, majd a tetejére is tésztát teszünk.

A muffinokat betoljuk a forró sütőbe és 20-25 perc alatt készre sütjük. A tetejét nápolyi darabokkal és csokoládé öntettel díszítjük.

Címkék: muffin, nápolyi, sütemény, sütőpor, tejföl, vaj

 


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!