Leírás : A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerrel, fellazítjuk a bőrt rajtuk. A bőr alá arányosan elosztjuk a sajtot (nem kell reszelni, elég kis darabokra vágni). 180 fokra előmelegítjük a sütőt. A combokat egy tűzálló tálba helyezzük, egy ujjnyi vizet öntünk alá, nem fedjük le, úgy toljuk a sütőbe. Egy idő múlva sajt megolvad, kifolyik a bőr alól, összekeveredik a pecsenyelével. Ezzel locsolgatjuk 5 percenként, nagyjából 50-55 perc alatt kész is lesz. Mikor kivesszük, megfordítjuk a húsokat, így hagyjuk kicsit kihűlni.

Mikor már nem forró, letépkedjük a csontról a húst, visszatesszük a sajtos pecsenyelébe, összeforgatjuk vele. A körethez a borsót és a brokkolit 5 percre forró vízbe tesszük, majd leszűrjük. Ugyanebben a lábasban 2 ek mogyoróolajat hevítünk, rádobjuk a borsót és a brokkolit, további 5 perc alatt alacsony lángon megpároljuk a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk. Mikor készen van, megszórjuk egy csokor durvára aprított petrezselyemmel (pár csipetet félreteszünk a díszítéshez), összeforgatjuk vele. Tálaláskor ízlés szerinti mennyiségű húst és köretet tegyünk a tányérokra, a maradék aprított petrezselyemmel tálaljuk
Elkészítési idő : 60 perc
Nehézségi fokozat : könnyű


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!