Hozzávalók: 1,2 kg harcsa, 3 tojás, 20 dkg liszt, 2 dl sör, 2 citrom, olaj, só, bors.

A halat megtisztítjuk, alaposan átmossuk, bőrét lenyúzzuk és kifilézzük. A nagyobb filéket kisebb szeletekre is vághatjuk. Egy tálba olajat öntünk, adunk hozzá sót és borsot majd citromlevet csöpögtetünk rá és ebben a lében pácoljuk fél óráig a halszeleteket.

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját felverjük, hozzáöntjük a sört és a liszttel és csipet sóval csomómentesen elkeverjük. A tojásfehérjét habbá verjük és fél deci olajjal együtt ezt is a tésztához adjuk.


A harcsafiléket megforgatjuk a tésztában és akár bográcsban akár serpenyőben vagy grillen megsütjük. A sörtésztás harcsafiléket petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Ha szeretne még több receptet olvasni kattintson a Receptbarlangra ahol számtalan finomság vár önre!


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!