A forma kikenéséhez: vaj. A tetejére: 20-25 szem ringló, 1 csomag narancsízű zselépor.

Előkészítése: A tésztához valókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és hűtőszekrénybe tesszük, amíg a töltelék elkészül.

Utóbbihoz a tojásokat a cukorral habosra keverjük. A tejet a pudingporral meg a sóval simára dolgozzuk, a cukros tojáshoz adjuk.


A túrót áttörjük, és apránként hozzáadjuk az előző masszát (nem a túrót keverjük be-le, mert nehezebben keveredik el).

A tésztával egy kivajazott, 23 centi átmérőjű tortakarikát egyben kibélelünk úgy, hogy magas pereme is legyen, és véletlenül se lyukadjon ki sehol, mert akkor a töltelék kifolyik.

A túrós masszát beleöntjük, majd előmelegített sütőben, közepes lánggal 75-80 percig sütjük.

Megvárjuk, amíg kihűl, végül a tetejét apró kockákra vágott ringlóval beszórjuk, majd az előírás szerint elkészített zselével bevonjuk, és hűtőszekrényben dermedni hagyjuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!