Elkészítése: A megtisztított csirkét kis darabokra vágom. A 1/2 dl olajban elkeverem az ecetet, a finomra metélt petrezselyemzöldet, a sót, a borsot, a curryt, majd a csirkedarabokat egyenként megmártom benne, és egy mély tálba egymásra teszem. Néhány órán keresztül a hűtőszekrényben érlelem. (Akár egy-két napig is maradhat a páclében a csirke, csak néhányszor meg kell forgatni, hogy a páclé mindenütt egyformán érje.)

Sütés előtt nem csurgatom le a csirkedarabokat, hanem annyi lisztbe mártom, amennyit felvesz. Bő, forró olajban, takaréklángon mind a két oldalát pirosra sütöm. Burgonyapürével és salátával kínálom.

Elkészítési ideje: 40 perc


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!