Hozzávalók:

2 kisebb padlizsán,2 gerezd fokhagyma, nagyon apróra  vágva,15 dkg natúr joghurt,  1 kisebb marék friss mentalevél, apróra vágva, fél dl olaj,/ha lehet inkább olíva olaj,1-2 friss chili paprika, kimagozva és nagyon apróra összevágva. A padlizsánokat megmossuk, és a sütőbe tesszük, kb. ¾ órára 180 fokon sütjük. /Barna lesz és ráncos a héja .


Ha elkészült kicsit hűlni hagyjuk, lehúzzuk a héját, és összeaprítjuk, egy tálba hozzáteszünk minden hozzávalót és bot mixerrel pépesre keverjük. Hagyjuk kihűlni és hidegen fogyasztjuk.

Nagyon finom sült csirkével, vagy bármilyen sült hússal. Ezt a finom receptet Mozsár Andrásné nevű kedves olvasónk küldte be köszönjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!